Friday, October 3, 2014

Ulangtahun yang keeeeee ??

alaaa buat apa nak rahsia pasal umur . umur tu kan cuma angka . wakaka !

Selamat Hari Lahir yang ke-24 buat diriku ini . malam tu macam biasa , keluar melepak dengan kengkawan . pastu tetiba je baby kitorang datang bawak kek . alaa aku tak harap pun surprise dari diorang . sebab aku sendiri bukan penggemar kek . yea , aku tak makan kek .

Nasib baik mereka memahami , beli kek biasa je . kek gulung . kek longan . sedap , tak manis . aku makan sesuap je lah . dah memang jenis tak suka kek kedai . kalau kek mak yang buat , bagi sebiji pun aku telan . wakaka !

celebrate sama sama . terima kasih sayang sayangku semua . terima kasih belanje makan . chicken chop sedap . air bandung sedap . muah ! lepas makan pergi karoke pulak . dua jam . menyanyi melalak sakan . dan aku nyaris nyaris nak kena simbah dengan air . birthday bash katanya . waklu !

terima kasih bagi strawberi , sweet lah konon kononya . yang bagi shawl pun terima kasih . bertolak tolak , segan nak mengaku dia yang bagi hadiah tu . hahaa kelakar sangat lah kawan kawan aku ni . gerammm nak lempang lempang je rasa . ye , kawan aku mostly lelaki . aku lebih suka lepak dengan lelaki daripada lepak dengan perempuan yang sikit sikit nak touching , pastu sikit sikit nak dating and berkepit dengan pakwe . itu sangat membosankan okay ?

dan semalam orang tu bagi sushi pulak .. arghh ! memang kegemaran sangat kan . mana boleh kata taknak .

aku tak boleh katakan TIDAK pada makanan berhantu ni . apa ? makan sushi otak berulat ? badan penuh cacing ? laaa aku bukan makan tiap hari pun . seminggu sekali pun tak . jangan risau lah . kalau betul makanan ni membahayakan , takdenye dia nak jual merata rata . think positive ye anak anak .

terima kasih yang tak terhingga buat semua ? apa ? ada lagi upcoming present ? wahhh bestnya ! rasa dihargai sangat ! thank you semua !

with love ;

2 comments:

Ezy Loy said...


epy besday yana!
semoga murah rezeki dan epy sokmo!

yana_popeye said...

tenkiuu kak :)