Friday, March 29, 2013

Program Merakyatkan Seni Budaya 1 Malaysia

Pada 12 Mac yang lalu , terlibat dengan :
PROGRAM MERAKYATKAN SENI BUDAYA KOMUNITI 1 MALAYSIA "MENYUSUR SUNGAI" BERSAMA YB DATO SERI UTAMA DR RAIS YATIM MENTERI PENERANGAN KOMUNIKASI DAN KEBUDAYAAN MALAYSIA . ANJURAN JABATAN KEBUDAYAAN DAN KESENIAN NEGERI JOHOR .
 *fuhhh satu nafas ! 

Sementara menunggu ketibaan YB , kami merayau dan melepak di kawasan sekitar , tetiba nampak artis artis kat bawah ni , ye ye diorang lambai kat aku , nak amek gambar dengan aku yang super cantik ni *perasan* . aku layankan je , orang dah ajak bergambar , ye dak ?
Ini Abon , dia kata muka dia macam Aaron . layan je lah .
 Ni bukti dia sebenarnya yg nak bergambar dengan aku . siap letak tangan kat bahu . Ini Syura . 
 Ini Sathia . Dia cakap aku super cantik dan sangat segan nak bergambar dengan aku *ini poyo*

Antara Aktiviti Yang Disediakan :
Menyusur Sungai Johor
Lawatan ke Tapak Bersejarah
Jamuan Kenduri Rakyat
Gotong Royong
'Sentuhan Mesra'
Persembahan Kesenian
Artis Jemputan *aku lah tu*
 saje snap pic budak2 ni . aku tak suka budak yg tengah tu . sebab bila aku pandang dia , dia buat muka bajet SANGAT KACAK . siap muncung mulut nak COVER . sumpah aku tak suka dia
 ini mak ani . mak ani sangat bersemangat ye . dia jiran aku yg cool bebeh . dia selalu tanya bila aku nak kawen . suruh aku cari laki yg kaya kaya .
 Ketibaab YB DATO SERI UTAMA DR RAIS YATIM
kebelakangan ni memang sangat banyak aktiviti , event segala . kesian hubby dibiarkan begitu saja . syukur hubby sangat memahami . Tenkiu ATH .

2 comments:

||Sis aLeaSaRa|| said...

wah bestnya...akk suka dorg tu ^^

yana_popeye said...

memang best pun sis . dengan lawak diorang . gelak je lah .