Saturday, March 1, 2014

Mood Nak Nikah Datang Bila Tengok Pameran Pengantin .

Dua minggu lepas , aku punya lah bersemangat nak kemas rumah . konon taknak ke mana mana . memang takde deal dengan sapa sapa pun . takde sapa sapa book (acah acah retis) . so , aku decide duduk rumah je . bangun pagi bermalas malasan lah . terus pergi gym , balik dari gym kemas rumah jap , pastu chillax kejap . layan mak borak borak , tengok tv .

Tengah baring baring tunggu melodi start sebab nak tengok cinta hati , tetiba jiran mesej...bagitahu kat Kluang ade Pameran pengantin and ajak aku teman dia . sebab dia adalah bride to be tahun ni . Insyaallah bulan 9 , tarikh taktau bila .
So , memandangkan aku takde buat apa , kemas rumah pun dah siap . aku setuju je . so , bergerak lah kami ke Kluang . Mersing-Kluang sejam je . tak jauh pun . Sampai je sana pukul 3 , pameran tengah berlangsung . so kitorang berdiri depan sekali , baru puas tengok . kan  . hehe . 

Sambil tengok , sambil kutip pakej pakej yang ada . boleh study . wahh macam aku pulak yang nak kahwin kan . hehe

p/s : ni entry autopost . masa ni aku tengah berarak mungkin . tak pun tengah makan dalam dulang . hehe . sambutan Maulidur Rasul kat taman aku .


1 comment:

Ezy Loy said...

best sebnrnye kalo g kat pameran pengntin ni.. hihik