Monday, June 8, 2015

#Entry Throwback 12 - Wedding Nadia

22 & 23 Mei

Majlis pernikahan berlangsung di Masjid Taman Sri Mersing . cewahh ! Alhamdulillah , sekali lafaz Nadia yang paling rock sah menjadi isteri kepada Syukur .
Wedding Nadia ni , aku tak banyak tolong , sebab aku sibuk dengan urusan business aku . maaf laa sampai tak sempat nak menjengah tengok persiapan . mesti masa wedding aku ni , Nadia terus tak datang . haha . Masa nikah Nadia , 6 orang wakil BrotherSisterHood datang . separuh dari ahli . Alhamdulillah .
 Masa majlis pun , tak banyak gambar dengan pengantin sebab pengantin sibuk . kitorang pun ada pergi wedding lain . kawan sekolah jugak . so terpaksa bahagi masa lah kan . jemputan orang kita kena datang tau . dengan doa dan harapan semoga majlis kita nanti pun , ramai orang akan datang . InsyaAllah , aminnn .
Oh , dia bukan suami saya , bukan juga kekasih saya . dia hanya bestfriend selfie saya . di mana ada kamera , di situ ada dia dan saya . haha . tunggu kau kawen pulak Wan . bergalak kita pinjam anak orang , konon selfie anak beranak . haha .

Untuk Nadia , Tahniah dah jadi wife Syukur . Aku doakan kau bahagia selamanya , jangan lupa doakan untuk aku pulak . aminnn aminnn .


No comments: