Saturday, December 7, 2013

Pengantin Bulat

Again , attend wedding kawan . kali ni kawan biasa , tapi dulu masa bujang selalu laa lepak . dia banyak bagi informasi sebab dia polis . haa kawan aku yang pengantin lelaki tu . Nama panggilan dia , Bulat . selalu jugak lepak dengan dia time dia hantar 'body' kat forensik . office aku kan sebelah bilik forensik . 

Alhamdulillah , bulat dah selamat menikah , dapat jugak orang Mersing kan . aku jugak yang tak jadi dengan orang kelantan , kalau tak , boleh dah balik kampung same same . hehe .
 Cantik sangat pelamin bulat . untung buat kat dewan , ruang besar . serius cantik . amek mak andam dari luar . patut laaa . ape ape pun , tahniah bulat & isteri . tak ingat nama . sorry .
kalau datang majlis orang , haruslah nak menulis kann . hehe . tandanya aku datang tau ...

Okay tahniah bulat , walaupun aku datang lambat , datang lepas kau dah salin baju nak pergi outing , kami datang jugak . terima kasih tunaikan hasrat kami nak bergambar atas pelamin . tahniah , semoga kekal hingga Jannah . Insyaallah . amin !


2 comments:

Puan Ezy said...

cantek baju pengntin.. merah putih..

yana_popeye said...

kannn . ni baju untuk outing...baju bersanding warna purple , lagi cantik !