Friday, December 27, 2013

Teaser pencil case

Internet kat opis masih tak ok . Dan aku masih lagi kebosanan . Maka aku sangat mengantok dan tambah mengantok selepas makan sarapan yg tak berapa nak sarapan tadi . 

Nah ... Teaser untuk minggu depan . Ni pencil case untuk student . Dah close order untuk bebudak sekolah . Tengah menyiapkan lah ni . Minggu depan Johor dah jadi macam Kelantan . Cuti Jumaat & Sabtu . 
Peminat tegar korean . Aku pun tak tau ape benda . Customer request & design , kami terima & buat . Dua dua happy ! Yeayy !!

1 comment:

Puan Ezy said...

mcm teganu jgk.. bkn kltan je..
hehe.. teganu pon mmg cuti jumat sbtu.. same jgk ngn kedah.. hehe